11 причини защо трябва да блог

Преди седем години един мой познат, ръководител на трафика (работата му се състои в това, да изпраща трафик към сайтове) каза, че имам нужда от блог, за да ми малък бизнес. Аз не съм много му вярвам, но с всички сили се мъчеше да съвпадат. Мисълта ми е, "само още едно нещо, нямам време, добави в моя списък. Но аз мисля, че мога да го използват за популяризиране на нови продукти и услуги". За няколко години аз актуализира блога си, но той никога не е получавал мен никъде. В крайна сметка аз се отказах.

Оттогава съм научил много неща за пускане на пазара на бизнес чрез Интернет. Аз съм гост автор на множество блогове, има два моите собствени, писане на блогове за броя клиенти (повечето от тях в пространството на недвижими имоти) и Редактор на друг.

Каква е разликата между тогава и сега? Знания и опит ме е научил да използва по-широка перспектива. Вярно е, че тогава не е имал уважение към блогингу. Аз си мислех, че това е нещо, иска само за тийнейджъри, които не искат реална работа. Поради тази пристрастия първоначалната ми идея, за да използвате блог като се прослави "женева" е твърде тесен. Блогове, в крайна сметка помага да се продаде продукта, но това не може да бъде тема на поста. Блог работи, защото:

1. Блогове за генериране на съдържание. Съдържание-това е ключ не само за търсачките, както и в социалните мрежи на взаимодействие. Много по-добре да създадете свой собствен, а не сподели, че от вашите конкуренти.

2. Писането на гости блогове на четените сайтове може да увеличи своето присъствие в социалните мрежи в геометрична прогресия. Помислете за това: ако сте гост писане на статия в друг блог, той е написал за своите последователи. Ако е инсталиран блог, може да има парче си пред десетки хиляди нови очните ябълки. Не трябва да се подценява значението си в Twitter. Блог и Twitter-това е нов начин да се направи П. Р. просто погледнете в новините днес. Хилъри Клинтън да обяви, че тя е кандидат за президент на Съединените Щати? Тя твитнула. Което води до . . .

3. Блогове е много по-евтино, отколкото пресата: блог е свободен, докато пресата започват от $500 и рязко да нараства след това.

4. Блог ви дава възможност да споделя своя опит с другите. Като експерт в своята област намагничивает нови клиенти.

5. Много статии, блог получава цялостния много пъти - те дори могат да ви подобрало агенция или вирусен.

6. Блоговете са чудесен начин за подобряване на вашия сайт в търсачките. С малко практика, плъгин Йоаст направи лесно за хората, които не са експерти в областта на социалните мрежи за оптимизиране на съдържанието за търсачките.

7. Блоговете са чудесен начин мрежата. Искам да се срещам с хора от вашия бранш, или да бъдат забелязани ключови фактори? Коментират блогове, или напишете книга за гости за вашия сайт. Ако имате блог, помолете ги да напиша за вашия сайт. Социалните медии-това е игра на числа, и всеки иска нови и нови последователи.

8. Те са идеален начин за комуникация с вашите клиенти. Комуникация изгражда лоялност на клиентите, особено в днешния свят, който все повече се управляват от компютри и наемници, със седалище в Мумбай.

9. Блогове стимулира творческото мислене. Творческо мислене може да доведе до Нови продукти, пазари и др.

10. Блогът ще ви помогне да разберете. Генериране на качествено съдържание изисква изследване. Когато четете нови изследвания, ще се научите. Колкото повече знаете, толкова повече можете да останат пред своите конкуренти.

11. Давайте добър блог е един от най-добрите начини за генериране на кликвания и лайков на платени реклами Facebook. Имах $100 за реклама създава стотици хиляди гледания. Това е един от най-евтините рекламни можете да си купите.

Какви са причините не са в блог? Аз мога да си спомня само две: (1) вие просто не разполагат с време и (2) не сте сигурни във вашите писательских способности. И двамата имат едно просто решение: наемете някой да го направи за теб! Много хора пишат блогове за други, на разумна цена, включително и на мен. За повече информация , свържете се с мен, за да осигури безплатна консултация. Или просто коментар по този пост!

*Проучване на компания Hubspot, 2014

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Този сайт използва като Akismet, за да се намали спам. Научете как вашият коментар данните се обработват.