Просто контролен списък за провеждане на успешна рекламна кампания във Facebook

Facebook и Google са създали дуополии в сферата на дигиталната реклама. Според Бизнес С Вътрешна Информация,

"Google и Facebook, заедно представляват поразително 99% ръст на приходите от дигитална реклама в САЩ през миналата година".

Има причина за това. Facebook и Google са създали най-добрите възможности за реклама в света. Те предлагат ниски CPM (цена на 100) в историята на рекламата. Традиционните средства за маркетинг, като реклама на списанието, може да струва на бизнеса от 20 $или повече, за да достигнат 1000 души. Същото може да бъде постигнато на Facebook за пари за долар.

Facebook или Google рекламата?

Кампания в Google AdWords и изисква високо ниво на умения, необходими за работа, и трябва много внимателно да се следи. Ако не, можете да загубите голяма сума пари доста бързо. Аз не препоръчвам на хората да опитате и да стартирате свой собствени кампании в AdWords.

Кампания на Facebook, от друга страна, може да се извърши само за 5$. Ако се опитвате да създадете кампания в мениджъра на реклама, тя може да бъде огромна, и отново може да загубите много пари. Въпреки това, ако следвате моя прост списък, можете лесно да създадете евтина реклама на Facebook, които са много ефективни.

Колко реклама си струва?

През 2016 г., разходите средно на $0,35 до постигане на 1000 души чрез Facebook. Ако следвате моите стъпки, можете да се държи по-ниска цена $0.15. Така че нека да започнем . . .

Стъпка 1: определете вашите цели

Аз препоръчвам да тече в Facebook рекламата, по две причини. Или да получите последователи, или за насърчаване на специални оферти.

Стъпка 2: Определете вашето съдържание или предложение

Вижте отговора на Стъпка 1. Ако отговорът е, за да получите последователи, тогава вие ще искате да създадете някакъв съдържание за насърчаване. Примери за съдържание, което е постоянно на работа, са:

 • Контролни (Вие четете това сега, нали? Това показва, че се изброяват последователно, за да се справят добре) или измама листа.
 • Насоки и практически препоръки. Най-успешните рекламни кампании на Facebook, когато се проведе бил на пост на тема "Как да създадем Бъни анален кифли". Ако сериозно - това го събори от парка. Тя генерира толкова много абонати и лайков, че ние временно счупи Facebook. Аз включвам неща като крафт ръководства, рецепти и съвети за декорации в тази категория.
Това е той - Facebook обява, че се провалиха в интернет. Как да направим Бъни анален кифли. Поуката от тази история - уверете се, че ще намерите това, което вашата целева аудитория се свързва с колко глупаво и тривиално да звучи за вас.
 • Комплекти инструменти и ресурси списъци - сега добре коригира, списъци на приложения, насочени към целевия пазар се радват на популярност.
 • Серия видео Клипове, за да работи добре, защото не всички обичат да четат. Неща, които работят добре за видео серия от видео уроци и видео.
 • Уебинари - това става все по-популярен, но все още може да бъде много ефективна, ако бъдат създадени за своята целева аудитория.
 • Безплатна книга или бяла хартия предлага.

Ако вашият отговор в Стъпка 1 е на промоция специална оферта, ще трябва да се създаде изречение. Примери за предложения за работа са:

 • Цена с отстъпка на вашия продукт/услуга - да го направи специален последовател на Facebook отстъпка.
 • Безплатен подарявам, ако те купуват вашия продукт/услуга - например, един от клиентите-това е предлагала безплатна опаковка на домакински уреди за всички, които са закупили един от домовете си.
 • Достъп до специална продажба - още един от моите клиенти, който работи в ГКГ в САЩ, са прекарали специална "всички домове трябва да премине" продажби и много успешно насърчава му по Facebook.

Стъпка 3: Създай свой съдържание или предложение

Ако създадете предложение да използвате проножки като канва за изграждане на атрактивна графика. Уверете се, че той е визуално атрактивна, изглежда професионално, съдържа вашето лого и основна информация за вашата оферта. Запомнете: Не слагайте всички данни в своя график, защото целта е да накара хората да отидат на вашия сайт.

Ако създавате съдържание, се уверете, че това е нещо, което е вашата целева аудитория ще намерите интересни и убедителни. Никога не забравяйте за силата на Бъни анален кифли. Лично аз мисля, че най-лесният начин да направите Facebook рекламата, за да създадете запис в блог, да и сложа материали.

Стъпка 4: Създайте своя лендинг

Стартирането на Facebook реклама само заради нея-това е загуба на време и пари. Целта се състои в това да се получи от хора на вашия сайт. В идеалния случай, трябва да се създаде специална само целевата страница за реклама. Той трябва да съдържа цялата необходима информация и цветове, шрифтове и графика трябва да съответстват на вашият Facebook реклама.

Това е много важно: когато създавате целевата страница, не забравяйте да попитате популярни изображения в WordPress. Използвайте изображения, които искате да видите в своя Facebook реклама.

Моят съвет е: не пытайся замяна на страницата на Facebook за вашия бизнес за правилното лендинг. Ако нямате сайт за вашата фирма, аз силно препоръчваме да получите един, преди да инвестират никакви пари в дигиталната реклама. Ако имате нужда от помощ в създаването, моля свържете се с мен. Аз осигуряват много изгодни пакети за нови предприятия, за създаване на сайтове и лендинги.

Стъпка 5: уверете се, че вашият сайт е в добра форма

Това е време, за да се уверите, че вашият сайт ще бъде стартиран, цялото съдържание се обновява и, че вашият сайт е максимално удобен за потребителя. Ако подавате жалбата на международна клиентела, всички преводи трябва да бъдат проверени носител на езика.

Аз препоръчвам да инсталирате плъгин или събиране на адреси за електронна поща, преди достъп до съдържанието (аз като постоянен контакт Поща на Мунк , но това не е безплатно), или за насърчаване на хората към твоята страница на Facebook (Facebook страницата на организатора лайтбокс добър).

Стъпка 6: Създаване на пост Facebook

Както споменах по-рано, не правете това в мениджъра на реклама. Това е твърде трудно. Аз избягах реклама на Facebook в продължение на много години, и аз не го използвам. Отидете на страницата на Facebook за вашата компания и да се създаде пост.

Ако насърчаване на съдържание

Ако правилно на зададения представени начин, просто копирайте URL адреса на вашия лендинга на вашия пост Facebook. Дайте му време и Facebook ще създаде мнение за вас. Това ще изглежда така:

Facebook ще създаде мнение за вас с по-добро изображение на вашата целева страница, заглавие и три реда текст.

Ако насърчаване на оферта

Ако сте насърчаване на предлагането, създаване на нов запис Facebook и да качите снимка, която сте създали в Канва, или на друго място. Уверете се, че можете да го свържете с вашата целева страница.

Независимо от това, ако рекламирате съдържание или предложение, не забравяйте да напишете нещо в полето за текст. В идеалния случай, се съдържа призив за действие, като например "кликнете върху снимката по-долу за повече информация" или "да споделят този пост с приятели".

Когато сте готови за създаване на пост, Facebook ще ви даде два варианта: (1) Издаване или (2) да се Вдигне на публикацията. Избрах (1) Публикувай. По този начин можете да двойна проверка на своя пост и се уверете, че всичко изглежда добре пред напредъка.

Стъпка 7: увеличаване на публикацията

Това е мястото, където можете в действителност да създадете рекламата. След като сте направили своя пост, ще видите бутона по-долу, която се казва "Повдигане на публикуване". Кликнете върху това. Ще отидете в Мениджър реклама, която ще ви зададе куп въпроси.

 1. Той ще поиска от вашата цел. Възможности за привличане на трафик към вашия сайт, или да създадете взаимодействие. Честно казано, аз не забелязах разлика, като Facebook предлага на своите реклами, Когато се провери на едно поле, за разлика от други. Това ще ви помогне да следите резултатите на вашите реклами са малко по-добре, така че избирайте клетка.
 2. Това ще попитам, ако искате рекламата бутон на вашия пост. Аз се опитах го и не забелязах никаква разлика в резултатите, аз ви, с или без бутон. Така че аз препоръчвам да не се създаде бутон, само за да направи живота по-лесен.
 3. Той ще поиска от вас, за да създадете/редактирате вашата аудитория. ТОВА Е НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ. Това ви дава възможности да се насочени за хора, които харесват страницата и техните приятели и т.н., Аз силно препоръчвам да изберете първият: хората, които сте избрали чрез насочване. След това кликнете върху бутона "Редактиране". Тук можете да изберете конкретни детайли демографски искате пристрелть. Възраст, пол, език, местоположение и специфични интересите на вашата публика. По-конкретни, когато попълвате информация, толкова по-добре обменен курс вие ще получите.
 4. Изберете вашия бюджет
 5. Изберете продължителността на показване
 6. Въведете своя плащането
 7. Кликнете Вдигне на публикацията.
Щракнете върху бутона редактиране, за да изберете целевата си аудитория.

След това, как да увеличите вашия пост, Facebook трябва да одобри вашата обява. Аз да отнеме от 30 секунди до 30 минути. В повечето реклами ви одобри. Единственият път, когато рекламата не се одобрява, защото те съдържат прекалено много текст.

Стъпка 8: контрол на вашия пост много внимателно

Това е може би най-важната стъпка. След като създадете реклама, се уверете, за да остане на върха. Чета всеки коментар, възможно най-скоро. Хората могат да възникнат въпроси или да ви изпращат лични съобщения за насърчаване. За да отговори на тях колкото се може по-бързо. Чакам деня, в земята на Facebook-това е като да се изчака няколко седмици, за да се върнете едно телефонно обаждане.

Друга възможност е, че случаен човек пости нещо безполезно, или дори жестоко, за вашия бизнес или промоция. Тези коментари трябва да бъдат скрити от гледане веднага. За да скриете коментар скочат над него. В горния десен ъгъл ще видите малко "х". Натиснете върху нея и след скрит. Ако е необходимо, можете да отговорите лично (да изпрати посланик използвате Facebook) в отрицателен коментар, за да се премахне всяко недоразумение или обезвреди ситуацията.

Стъпка 9: Проверете Вашата статистика

Сега можете да отидете директно в управлението на реклама! Има икона в лявата колона на страницата си Facebook. Натиснете на него и вие веднага ще видите, като вашата реклама изпълнява. Проверявам го всеки ден в продължение на всяка кампания бягам. По този начин, ако в кампанията се извършва особено добре, аз мога да увеличи своя рекламен бюджет.

Последен съвет: не попадайте в подобни капани

И това е то! Рекламата работи. Последният ми съвет е такъв: те са ключ към това, че наистина добре се изпълнява на рекламата е да накара хората да споделят. Не е твърде много внимание на лайки. Те изглеждат важни, но всъщност не много. Целта на рекламата е да накара хората да посетят вашия сайт и да конвертирате. Публикувате съдържание, така интересното е, че вашите потенциални клиенти искат да споделят със своите приятели. Всеки път, когато правят това, те ни дават безплатна реклама на всичките си приятели.

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Този сайт използва като Akismet, за да се намали спам. Научете как вашият коментар данните се обработват.