15 Реални Публикации Facebook Имота

Отминаха дните, пресяване чрез вестникарски обяви за нова къща списъци. Ето и няколко дни търсене на жилища онлайн.

 

През 2017 доклад, подадена на 99% от Millennials като използването на онлайн услуги за търсене на жилища в процеса на закупуване. На следващо място, миллениалы 66% се пада на съвременния пазар за първи път на купувачите на жилища.

 

Как се търси в интернет за жилища продължава да нараства, по-важно от всякога, че вашият бизнес има силно присъствие в интернет. С богат опит в областта на недвижимите имоти и финансовите услуги, екип тук, в GPV Association иска да споделя 15 недвижими имоти постове във Facebook, за да ви помогне да генерира лида.

 

 

1. Да споделя една статия за общността

london real estate facebook posts
Знаейки неговото безопасно да се ходи надолу вашата улица защо много от купувачите на жилища смятат изследвания в общността на един от най-важните фактори при покупката на жилища.

 

Когато купувачът започва процес на търсене в интернет, едно от първите неща, те гледат на заобикалящата общност. Купувачите търсят по-подробна информация за вашата общност има всички възможности да се превърне в нови води. Ако си истински постове Facebook имота съдържат информация, полезна за купувача, вероятно е, че те след теб рязко се увеличава.

 

По-долу са дадени някои типични примери за неща купувачи търсят при изследване на общности:

  • Около парковете или училища
  • Достъп до обществен транспорт
  • Нивото на престъпността
  • Информация съседство
  • История
  • Цена за престой
  • Събития, традиции и забележителности

 

Pro съвет: включва призив към действие за купувачите да се свържат с вас за повече информация. Моля, Стас може да увеличи броя на кликванията на страницата Си Facebook до 285%.

 

2. Говори за нещата, които ви отличават от другите на пазара

Отървете се от конкуренцията е един от основните фактори за правене на успешен бизнес. Намери специалност или ниши ще ви помогне да се открояват от тълпата и се превърна в агент на вашия пазар.

 

Се препоръчва да се използва своя опит, за да предоставят съответната информация в определена област, вид на дома си, или ценови диапазон. Ако сте се насочили в правилната аудитория, резултатите ще покажат. Вижте нашата статия за това как изпълняват много социални медии и рекламна кампания.

 

 

В бизнес в сферата на недвижимите имоти, които се открояват най-много, са тези, които са компетентни и да помогне на своите клиенти да се чувстват информирани и безгрижно. Тази скорошна статия на нашия екип, която демонстрира един от най-здравите на пазара на недвижими имоти в Европа, това е вид информация, можете да споделите с вашите клиенти, за да ги държи в течение на нещата.

 

3. Кажи купувачи защо ти харесва да бъде агент по недвижими имоти

real estate facebook posts for agents
За да се уверите, че ръцете ви ключове към вашите клиенти, да започне с формирането на положителна нагласа.

 

В бизнеса, който е всичко за взаимоотношения, е важно да покажете на клиентите си, че имате лична страна също. Вашите клиенти-това е не просто покупка или продажба на жилище, те инвестират в собствената си марка и отлично обслужване на клиентите. Създаване на Facebook недвижими имоти съобщения за това, защо обичаш това, което правиш добавя персонални и с натискането на един човек към процеса. Което в резултат ще доведе до по-смислени отношения.

Всъщност, 40% от своите нови клиенти ще дойдат от реферали. Трябва да бъде кротък и изграждане на връзки, увеличава вероятността, че вашият настоящ клиент ще искат да ви дам посоката.

 

4. Пост за отлична почивка на дълъг уикенд

Да вземе намек от Лос Анджелис' #1 продажба на недвижими имоти екип, Hulton Purdy + партньори. Понякога последователите си да искат да консумират съдържание, малко извън кутията. Той не само привлича читателя, но им дава стойност под формата на интересно пътуване. Една от нашите избрани статии, за да се разбере за какво да пиша: Париж: идеален за европейски уикенд.

 

weekend getaway Facebook real estate post ideas
Hulton Purdy + партньори пост-чудесен пример за правилото 80/20.

 

При публикуване във Facebook и други социални медии, винаги помнете правилото 80/20.

 

Това е 80% съдържание и 20% от рекламите. С толкова много информация там, читателите бързо да преминете към следващия пост, ако не се вземете и да задържите вниманието им.

 

Ето защо 80% от съдържанието трябва да се информират, забавляват и образоват своята публика.

 

Нужда от повече идеи за съдържание на социалните мрежи? Свържете се с нас , за да получите нашия безплатен 65 съобщения в социалните медии за недвижими имоти.

 

5. Да споделя организационни съвети

Вашият клиент отношения, след като са им помогнали да купуват или продават недвижими имоти? Отговорът е не. За да сте сигурни в запазването на връзката ви и оставя отворена възможността за бъдеща бизнес, продължава да предоставя на информативни съобщения, като например организационни съвети и хакове съдържанието на имота. В замяна ще получите благодарност и лесен начин за поддържане на връзка.

 

6. Как да де-елементарно, преди да се премести

real estate facebook posts marie kondo
"Конди-Ing" на вашия дом е чудесен начин, за да се подготви за движение. Проверете съвети експертна организация Мари Апартамент по-долу.

 

Процес на преминаване може да бъде стресиращо и огромна работа за много хора. Този, който помага за облекчаване на някои, че стресът може да е лесен начин за получаване на нови клиенти. Предоставяне на полезни съвети, ресурси, и видеоклипове, като тези от японската експертна организация Мари Апартамент - това е чудесен начин да започнете.

 

7. Градинарство хакове

real estate facebook posts gardening hacks
Красиво озеленяване и да направите вашия имот изглежда много по-привлекателна за потенциални купувачи

 

Някои от най-приятните характеристики на притежаване на имоти, често се подценяват. Такива неща, като прекарва време със семейството си, да се организира барбекю, и да засадят цветя в градината. Това е всичко, отлични начини да се възползват от емоционалната страна на притежаването на дом и да се свържете с потенциални води на по-лично ниво.

 

8. Почистване на дома pisac

Споделяне на любимите си почистващи тайни, това е още един отличен начин за привличане на читатели, поддържане на връзката, както и за увеличаване на яснотата на вашите реални постове Facebook имот. Добър пример за това е един стар трик да си гъба в микровълнова фурна, за да убиват бактериите.

 

9. Живо излъчване на отворените врати

Да постави ясни и прости, визуалните медии, като например фото-и видео-цар на интернет-недвижими имоти. 64% от потребителите направи покупка след преглед маркова видео съдържание. Бизнес в сферата на недвижимите имоти, които използват видео в техните реални постове Facebook недвижими имоти ще се наблюдава ръст на предложения и искания за разглеждане на техните свойства. Да Не говорим, на живо вашия отворените врати е ефективен начин за генериране на лидов не се стъпва с крак в имота.

 

10. Обсъждане на ползите от закупуване на ваканционен дом

vacation home real estate facebook posts
Обсъждат предимствата да имате селска къща може да разкрие скрити стойност за клиента си.

 

Имате къща за продажба в популярен район на почивка? Да започнем с това, да се създаде недвижими имоти Facebook пост с информация за това, защо има почивен дом-това е ценна инвестиция. Това може да бъде стимул вашите потенциални клиенти трябва да се направи следващата стъпка.

 

11. Пост за местни спортни събития, които обичате

Спортни дейности забавен и вълнуващ начин за интереса на читателите към вашите публикации. Да имат имоти в близост до популярната спортна арена или място за събиране? Включи ЦТА или за получаване на допълнителна информация за свойствата на качеството на води в определена област.

 

12. Споделете съвети за снимки, за да направите вашия дом се появи в онлайн обяви

photography tips for real estate facebook posts
Човек винаги трябва да бъде с високо качество, висока резолюция снимки на къщи, изброени онлайн

 

Като видео, висококачествени снимки, ще могат да помогнат на вашите реклами се открояват от тълпата. В действителност, у дома с високо качество на снимки продаде 32% по-бързо. По този начин, за да споделят своите съвети за това, как да правим страхотни снимки, ще ви направи по-опитен и квалифициран сред потенциалните клиенти.

 

13. Пост за любимите си ресторанти, в района на

Почти всеки обича да говори за храна (също яде). Защо да не комбинирате с популярна тема хранене с един от вашите постове Facebook недвижими имоти? Помислете за някои от най-вкусните ресторанти в квартала и не забравяйте да ги маркирате в пост за по-добро сцепление с пътя (това се отнася и за други постове, в които се споменава местни доставчици).

 

14. Вашият любим 3-5 характеристики нов списък

Лесен начин да представите един от вашите списъци, за да изберете някои от ключовите му характеристики. Структура пост ще бъде по-лесно да се чете и това ви позволява да се съсредоточи върху нещата, вие ще искате да се читателите да знаят. Например, пост по-долу Леонард Штейнберг екип осигурява бързото отделяне на неговото местонахождение, строителя, както и размерът.

 

property features facebook real estate posts
Леонард Штейнберг отбор-това е агенция за недвижими имоти в Ню Йорк с близо 47 милиона абонати в Facebook и Instagram.

 

15. Да споделя отзиви

Замяна на свидетелство от предишното купувача-това е още един пример за ефективно недвижими имоти постове Facebook, за да генерира води за вашия бизнес. Хората обичат социално доказателство. И е знак, че работите ефективно, сладък бизнес. В По-голямата си част, купувачите искат да чуят за вашия успех и как да помогна на други хора да продават имотите си. Отзиви не само ще укрепи вашата марка, но за да изгради много по-добри взаимоотношения с бъдещите клиенти, както добре.

Има въпроси за предстоящото си истински мнения на Facebook имот? Или с ключови думи или създаване на стратегия за популяризиране в социалните мрежи? Ако е така, да организира безплатна консултация днес.

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Този сайт използва като Akismet, за да се намали спам. Научете как вашият коментар данните се обработват.