Защо трябва да добавите влог постове в блога

Ако вашата компания да има блог и редовно актуализиране на вече преди мача. Но - просто са писали постове, или си започнал да добавите видео (vlogs), нали? Ако ви липсва възможност за свързване на нови лидов и клиенти. Ето седем причини, поради които трябва да добавите влог постове в блога:

1 - Хората имат продължителност на концентрация е по-кратък от златната рибка

Е вярно е, че в Microsoft са направили проучване и са установили, че средната продължителност на концентрация и внимание на човека е осем секунди. Златната рибка е с обем на вниманието и девет секунди. Това е свързано с масовата цифровизация на обществото и нарастване на мултитаскинг. Хората вече не четат - те сканират, защото повечето от тях са загубили концентрация и внимание се изисква, за да прочетете цялата страница. Съдържанието, представено на видео е много по-лесно за мозъка процес. Видеото се обработва от мозъка 60,000 пъти по-бързо, отколкото текст. Хората са програмирани, за да се използва колкото се може по-малко мозъците им, така че те са много по-вероятно, за да търсите в блога си, а не да се чете.

2 - Много хора просто не обичат да четат

В действителност, повечето хора предпочитат да гледат видео, отколкото да четат. Изследванията показват, че 60% от хората предпочитат да гледат видео четене.

3 - потребителите много по-често intereact с видео

Проучване, проведено Usurv са открили, че съдържанието на доставка чрез видео-изход. Той открил, че потребителите:

  • 36% по-вероятно да коментира видео и текст, съдържание
  • 39% по-вероятно да споделят видео
  • 56% по-вероятно да се даде на видео как

Както всички знаем, взаимодействие с потребителя ключ. Когато потребителите взаимодействат със съдържанието ви, това се вижда от другите в тяхната мрежа. Няма по-добър начин, за да разпределим дума за вашия продукт или услуга. Това е достатъчна причина, че трябва да се добави влог постове в блога.

Вие дори нямате блог на вашия сайт? Ето 11 причини, поради които вашият сайт се нуждае от една. Ако искате, но не знаете как да го създадете, или да имате нужда от помощ пишете, свържете се с нас сега , за да научите как можем да ви помогнем.

4 - може да се преработи вашата vlogs

След като вие създавате вашите vlogs, можете да се преработи и да публикуват чрез вашите социални медии активи. Кратки клипове могат да бъдат пуснати на Instagram, на мига, Facebook, LinkedIn, Pinterest. Те работят изключително добре, като се насърчава от съдържание, тъй като потребителите имат 27% по-вероятно да прокара чрез онлайн реклама, отколкото текстово съобщение.

5 - vlogs ще ви помогне да се възползват от второто по големина търсачка в света

На всички е известно, Google е най-голямата търсачка. Каква е втората? В YouTube. Ако сте създали видео блог съобщения, Можете да създадете канал в YouTube и да ги поставят на него. Можете също така да купуват реклами за популяризиране на видеоклипове в YouTube.

6 - видео задържа посетителите на вашия сайт по-дълго

След като сте се хора към вашия сайт, вие ще искате да ги държи там. Можете да получите посланието и да ги конвертирате. Текстът държи хората на сайтове в средно за 42 секунди. Видео въздейства върху това: той държи хората на сайтове в средно 350 секунди.

7 - хора развиват емоционална връзка с видеоклипове

Според психологията Днес, четене кара мозъка на когнитивна обработка на информация. Когато гледаме на видео, се случва нещо съвсем друго: ние разработваме эмпатической връзка с телевизор. Ако искате клиентът да се влюби в продукта си, да им покажем видео. Тъй като повечето решения за закупуване на емоционално, вие трябва да добавите влог мнения в своя блог, за да ги накара да се влюби в на вашата марка, продукти и/или услуги.

Имате нужда от помощ в създаването на видео блог постове? Искате ли да знаете какви типове съдържание влог ще резонират с вашия целеви пазар? Имате нужда от помощ със стартирането на рекламни кампании, че вашият блог/видео блог постове и ВЪЗВРЪЩАЕМОСТТА на инвестициите? Ако сте отговорили с да на някой от тези въпроси, или просто искате повече информация, свържете се с нас днес, за да преговаря за безплатна консултация.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Този сайт използва като Akismet, за да се намали спам. Научете как вашият коментар данните се обработват.